DNA test hond

Apr 19, 2017

0

DNA test hond

Posted in : Honden on by : blogadmin

Heb je altijd al willen weten uit welke hondenrassen jouw hond is ontstaan? Dan is een DNA test hond zeker de moeite waard! Vooral wanneer je hond beter wilt begrijpen waarom je mengsel rashond is zoals die is. Dit kun je simpel achterhalen met een DNA test hond met meer dan 190 hondenrassen in de database wereldwijd.

Het afnemen van een DNA test hond heeft dan ook veel voordelen. Je kunt hiermee bijvoorbeeld kiezen voor een betere doelgerichte hondengedragstraining. Ook wordt het selecteren van de juiste hondenvoeding ook een stuk makkelijker.

Maar wat dacht je van betere aansluitende hondenoefeningen en hondentraining. Ook werk je tegelijkertijd aan een betere verstandhouding tussen jezelf en je hond. Met het afnemen van een DNA test hond krijg je vooral inzicht in de behoeftes en eigenschappen van je hond.

Een professioneel en erkend DNA test

Indien je een DNA test hond bijvoorbeeld op de website van Tinki.nl koopt, koop je altijd een erkende en professionele DNA test voor honden. Met het uitvoeren van een honden DNA test ontvang je dan ook een officieel gecertificeerd Wisdom Panel Insights: Breed Report. Het rapport bestaat uit de genetische herkomst van je hond.

Ben je op zoek naar een speciale DNA test voor je puppy? Dan moet je weten dat je deze DNA test ook bij je pup uit kunt laten voeren. Deze DNA test is dus ook geschikt voor puppy’s en hiermee kom je te weten welke honden hoofdras de basis vormt van je puppy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *