Subsidieaviesbureau

Aug 24, 2017

0

Subsidieaviesbureau

Posted in : Geldzaken on by : blogadmin

Zou je als bedrijf vandaag nog subsidieadvies willen ontvangen? De specialisten van Kroese Wevers begeleiden innovatieve ondernemingen bij het gehele subsidietraject. Door hun jarenlange ervaring hebben ze vele bedrijven kunnen helpen met hun subsidieaanvraag.

De Nederlandse overheden én Europese Unie bieden je subsidiemogelijkheden aan om innovatie en investeringen op diverse focusgebieden te stimuleren. De regels, randvoorwaarden en het beleid verschillen per subsidie, sector en instantie.

De specialisten van Kroese Wevers volgen de ontwikkelingen op de voet, signaleren kansen en begeleiden je bij het gehele subsidietraject van voorbereidingen om aan de eisen te voldoen tot en met de succesvolle aanvraag.

Hoe werkt het precies?

Wanneer wij u helpen bij het voorbereiden en indienen van de aanvraag, doen we dat op basis van een succesfee. U betaalt dus alleen als u de subsidie/afdrachtsvermindering krijgt toegezegd. Dat is wel zo eerlijk.

In die succes fee zijn bovendien alle begeleidingsuren inbegrepen die we gedurende het traject maken om u te helpen met de administratie en controles. We maken daarover altijd heldere afspraken vooraf, zodat u niet voor onplezierige verrassingen komt te staan.

In wat voor branche je als bedrijf ook actief bent, er is altijd geld nodig om een bedrijf te laten functioneren. Daarom kan subsidieadvies van Kroese Wevers zeer interessant zijn voor u en uw bedrijf.

Bezoek daarom vandaag nog www.kroesewevers.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *