Over ons

Welkom bij Liu He Kung Fu Nederland! Wij zijn een toegewijd team van martial arts professionals die zich inzetten om de traditionele Liu He-stijl te onderwijzen en te verspreiden.

Onze school is opgericht door Master Wang Zhihai, die meer dan 40 jaar ervaring heeft in het onderwijzen en beoefenen van Liu He Kung Fu. Master Wang heeft zijn hele leven gewijd aan het behoud en de ontwikkeling van deze oude kunstvorm, en we zijn trots dat we zijn nalatenschap mogen voortzetten door de Liu He-stijl te onderwijzen aan studenten van alle niveaus.

Bij Liu He Kung Fu Nederland richten we ons op het aanleren van zowel de fysieke als de mentale aspecten van Kung Fu. Onze lessen zijn ontworpen om studenten te helpen hun lichaam en geest te versterken, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun algehele welzijn te verbeteren. We moedigen onze studenten aan om zichzelf uit te dagen en hun grenzen te verleggen, terwijl we hen ondersteunen in hun reis naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Onze instructeurs zijn allemaal hoog opgeleide professionals met jarenlange ervaring in het onderwijzen van Kung Fu. Ze zijn gepassioneerd en toegewijd aan het begeleiden van elke student op zijn of haar eigen unieke pad. Of je nu een beginner bent die net begint met het beoefenen van Kung Fu of een ervaren beoefenaar die zijn of haar vaardigheden wil verbeteren, wij hebben de expertise en de middelen om je te helpen slagen.

We streven ernaar om een gemeenschap te creëren van toegewijde Kung Fu-beoefenaars die elkaar steunen en inspireren in hun reis naar persoonlijke groei. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze gemeenschap en samen met ons te werken aan het bereiken van jouw doelen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je meer informatie wilt over onze lessen en programma’s. We kijken er naar uit om je te verwelkomen bij Liu He Kung Fu Nederland!