Ontdek het Uitgebreide Trainingsaanbod bij Liu He Kung Fu Nederland!

trainingsaanbod
15 augustus 2023 0 reacties

Trainingsaanbod: Ontdek de Verscheidenheid aan Mogelijkheden bij Liu He Kung Fu Nederland

Bij Liu He Kung Fu Nederland bieden we een breed scala aan trainingsmogelijkheden voor zowel beginners als gevorderde beoefenaars. Of je nu geïnteresseerd bent in het leren van zelfverdedigingstechnieken, het verbeteren van je fysieke conditie of het ontwikkelen van innerlijke kracht en balans, wij hebben de juiste training voor jou.

 1. Beginnerslessen: Onze beginnerslessen zijn speciaal ontworpen voor mensen die nieuw zijn in de wereld van Kung Fu. In deze lessen leer je de basisprincipes en -technieken van Liu He Kung Fu, evenals de fundamentele bewegingen en houdingen. We leggen de nadruk op correcte uitvoering en techniek, zodat je een sterke basis kunt opbouwen.
 2. Gevorderde lessen: Voor degenen die al ervaring hebben met Kung Fu, bieden we gevorderde lessen aan om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. In deze lessen worden complexere technieken en combinaties behandeld, evenals geavanceerde vormen en sparringtechnieken. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf uit te dagen en verder te groeien als beoefenaar.
 3. Zelfverdediging: Bij Liu He Kung Fu hechten we veel belang aan zelfverdedigingstechnieken. Onze zelfverdedigingslessen leren je hoe je effectieve technieken kunt gebruiken om jezelf te beschermen in verschillende situaties. We besteden aandacht aan het ontwikkelen van reflexen, het vergroten van je bewustzijn en het leren herkennen van potentiële gevaren.
 4. Fysieke conditie: Naast de technische aspecten van Kung Fu, bieden we ook lessen aan die gericht zijn op het verbeteren van je fysieke conditie. Deze lessen omvatten cardiovasculaire training, krachttraining en flexibiliteitsoefeningen om je algehele fitheid te verbeteren. Je zult merken dat je uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid toenemen naarmate je vordert in je training.
 5. Innerlijke balans: Liu He Kung Fu is niet alleen gericht op fysieke vaardigheden, maar ook op innerlijke balans en harmonie. We bieden lessen aan die zich richten op meditatie, ademhalingstechnieken en Qi Gong-oefeningen om je te helpen stress te verminderen, emoties in evenwicht te brengen en innerlijke rust te vinden.

Bij Liu He Kung Fu Nederland geloven we dat iedereen kan profiteren van de beoefening van Kung Fu, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen op jouw persoonlijke reis naar zelfontwikkeling.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over ons trainingsaanbod en hoe Liu He Kung Fu Nederland jou kan helpen jouw doelen te bereiken. Wij verwelkomen je graag in onze school en kijken ernaar uit om samen met jou te trainen!

 

6 Veelgestelde Vragen over het Trainingsaanbod

 1. Wat is het trainingsaanbod?
 2. Waarom zou ik een training volgen?
 3. Hoe kan ik me inschrijven voor een training?
 4. Wat zijn de kosten van het trainingsaanbod?
 5. Welke soorten trainingen worden aangeboden?
 6. Is er ook e-learning beschikbaar binnen het trainingsaanbod?

Wat is het trainingsaanbod?

Bij Liu He Kung Fu Nederland bieden we een breed scala aan trainingsmogelijkheden voor zowel beginners als gevorderde beoefenaars. Hier is een overzicht van ons trainingsaanbod:

 1. Beginnerslessen: Speciaal ontworpen voor mensen die nieuw zijn in de wereld van Kung Fu. In deze lessen leer je de basisprincipes en -technieken van Liu He Kung Fu, evenals de fundamentele bewegingen en houdingen.
 2. Gevorderde lessen: Voor degenen die al ervaring hebben met Kung Fu, bieden we gevorderde lessen aan om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. In deze lessen worden complexere technieken en combinaties behandeld, evenals geavanceerde vormen en sparringtechnieken.
 3. Zelfverdediging: We hechten veel belang aan zelfverdedigingstechnieken bij Liu He Kung Fu. Onze zelfverdedigingslessen leren je hoe je effectieve technieken kunt gebruiken om jezelf te beschermen in verschillende situaties. We besteden aandacht aan het ontwikkelen van reflexen, het vergroten van je bewustzijn en het leren herkennen van potentiële gevaren.
 4. Fysieke conditie: Naast de technische aspecten van Kung Fu, bieden we ook lessen aan die gericht zijn op het verbeteren van je fysieke conditie. Deze lessen omvatten cardiovasculaire training, krachttraining en flexibiliteitsoefeningen om je algehele fitheid te verbeteren.
 5. Innerlijke balans: Liu He Kung Fu is niet alleen gericht op fysieke vaardigheden, maar ook op innerlijke balans en harmonie. We bieden lessen aan die zich richten op meditatie, ademhalingstechnieken en Qi Gong-oefeningen om je te helpen stress te verminderen, emoties in evenwicht te brengen en innerlijke rust te vinden.

Bij Liu He Kung Fu Nederland geloven we dat iedereen kan profiteren van de beoefening van Kung Fu, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen op jouw persoonlijke reis naar zelfontwikkeling.

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons trainingsaanbod en hoe Liu He Kung Fu Nederland jou kan helpen jouw doelen te bereiken. We kijken ernaar uit om samen met jou te trainen!

Waarom zou ik een training volgen?

Er zijn verschillende redenen waarom het volgen van een training bij Liu He Kung Fu Nederland de moeite waard kan zijn:

 1. Zelfverdediging: Een van de belangrijkste redenen om een training te volgen is het leren van effectieve zelfverdedigingstechnieken. Kung Fu biedt praktische en bruikbare vaardigheden om jezelf te beschermen in verschillende situaties. Het vergroot je zelfvertrouwen en geeft je de tools om jezelf te verdedigen als dat nodig is.
 2. Fysieke conditie: Kung Fu-training is een uitstekende manier om je fysieke conditie te verbeteren. Het omvat cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en flexibiliteitsoefeningen die je helpen sterker, sneller en leniger te worden. Regelmatige training kan bijdragen aan gewichtsverlies, spieropbouw en het verbeteren van je algehele fitheid.
 3. Mentale focus en discipline: Kung Fu vereist concentratie, discipline en doorzettingsvermogen. Door regelmatig te trainen, ontwikkel je mentale focus en leer je omgaan met uitdagingen en obstakels. Het helpt ook bij het verbeteren van je concentratievermogen in andere aspecten van het leven.
 4. Stressvermindering: Het beoefenen van Kung Fu kan helpen stress te verminderen en emotionele balans te bereiken. De combinatie van fysieke beweging, ademhalingstechnieken en meditatie helpt spanning los te laten, de geest tot rust te brengen en innerlijke rust te vinden.
 5. Zelfontwikkeling: Kung Fu is niet alleen een vechtkunst, maar ook een weg naar zelfontwikkeling. Het helpt je om zelfdiscipline, zelfbeheersing en respect voor anderen te ontwikkelen. Het kan je helpen groeien als persoon, zowel fysiek als mentaal.
 6. Gemeenschap en sociale interactie: Door deel te nemen aan Kung Fu-training maak je deel uit van een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die allemaal streven naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Je hebt de mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken, ervaringen te delen en elkaar te ondersteunen op je Kung Fu-reis.

Het volgen van een training bij Liu He Kung Fu Nederland biedt tal van voordelen op zowel fysiek als mentaal niveau. Het is een uitdagende en lonende ervaring die je in staat stelt om jezelf te verbeteren, vaardigheden aan te leren en evenwicht in je leven te vinden.

Hoe kan ik me inschrijven voor een training?

Het inschrijven voor een training bij Liu He Kung Fu Nederland is eenvoudig! Volg gewoon de onderstaande stappen:

 1. Bezoek onze website op www.liuhekungfu.nl en ga naar het tabblad “Inschrijven” of “Trainingen”.
 2. Bekijk ons trainingsaanbod en kies de les of cursus waarin je geïnteresseerd bent.
 3. Klik op de knop “Inschrijven” naast de gewenste training.
 4. Vul het inschrijfformulier in met je persoonlijke gegevens, zoals naam, leeftijd en contactgegevens.
 5. Geef aan welk niveau je hebt (beginner, gevorderd, etc.) en eventuele specifieke doelen die je wilt bereiken.
 6. Selecteer de gewenste startdatum en tijdstip van de training.
 7. Controleer alle ingevulde informatie om ervoor te zorgen dat deze correct is.
 8. Bevestig je inschrijving door op de knop “Verzenden” of “Inschrijven” te klikken.

Na ontvangst van je inschrijving nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om verdere details te bespreken, zoals betaling en eventuele benodigdheden voor de training.

Als alternatief kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via het verstrekte telefoonnummer op onze website om je in te schrijven of om meer informatie te krijgen over onze trainingsmogelijkheden.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij Liu He Kung Fu Nederland en samen met jou aan jouw Kung Fu-reis te beginnen!

Wat zijn de kosten van het trainingsaanbod?

Bij Liu He Kung Fu Nederland hanteren we verschillende tarieven, afhankelijk van het specifieke trainingsaanbod en de duur van het lidmaatschap. We streven ernaar om onze lessen toegankelijk te maken voor iedereen die geïnteresseerd is in het beoefenen van Kung Fu.

De exacte kosten kunnen variëren, dus het is het beste om contact met ons op te nemen voor de meest recente informatie over prijzen en lidmaatschapsopties. Ons team staat klaar om je te voorzien van alle benodigde details en om eventuele vragen te beantwoorden die je hebt met betrekking tot de kosten van ons trainingsaanbod.

We geloven dat Kung Fu een waardevolle investering is in jezelf, zowel fysiek als mentaal. Door contact met ons op te nemen, kunnen we je voorzien van alle nodige informatie over onze tarieven en je helpen bij het vinden van een lidmaatschapsoptie die past bij jouw behoeften en budget.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de kosten van ons trainingsaanbod. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Liu He Kung Fu Nederland!

Welke soorten trainingen worden aangeboden?

Bij Liu He Kung Fu Nederland bieden we verschillende soorten trainingen aan om aan de behoeften en interesses van onze studenten te voldoen. Hier zijn enkele van de trainingen die wij aanbieden:

 1. Liu He Kung Fu: Onze kerntraining richt zich op het onderwijzen van de traditionele Liu He-stijl, een veelzijdige vechtkunst die zowel interne als externe technieken omvat. Je leert verschillende hand- en voettechnieken, evenals wapens zoals stokken en zwaarden.
 2. Zelfverdediging: We bieden specifieke zelfverdedigingslessen aan waarin je leert hoe je jezelf kunt beschermen in verschillende situaties. Deze lessen omvatten het leren van effectieve technieken, het ontwikkelen van reflexen en het vergroten van je bewustzijn.
 3. Sanda (Chinees kickboksen): Sanda is een vorm van Chinese kickboksen waarbij zowel stoten als trappen zijn toegestaan. In onze Sanda-training leer je verschillende technieken voor gevechten op korte afstand, evenals strategieën voor wedstrijden.
 4. Tai Chi: Tai Chi is een interne vechtkunst die zich richt op het bevorderen van ontspanning, balans en innerlijke kracht. Onze Tai Chi-lessen omvatten zachte, vloeiende bewegingen die helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn.
 5. Qigong: Qigong is een praktijk die gericht is op het cultiveren en balanceren van de vitale levensenergie, ook wel bekend als “qi”. In onze Qigong-lessen leer je ademhalingstechnieken, meditatie en specifieke bewegingen om de energiestroom in het lichaam te bevorderen.

Onze trainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde beoefenaars. We hebben ervaren instructeurs die je begeleiden en ondersteunen tijdens je trainingsreis. Of je nu geïnteresseerd bent in zelfverdediging, fysieke fitheid of innerlijke balans, wij hebben de juiste training voor jou. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons volledige trainingsaanbod en ontdek welke training het beste bij jou past.

Is er ook e-learning beschikbaar binnen het trainingsaanbod?

Ja, binnen ons trainingsaanbod bieden we ook e-learning mogelijkheden aan bij Liu He Kung Fu Nederland. We begrijpen dat niet iedereen altijd in staat is om fysiek aanwezig te zijn op onze locatie, maar dat betekent niet dat je de voordelen van Kung Fu training moet missen.

Met onze e-learning programma’s kun je leren en trainen op je eigen tempo en op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. We bieden online videolessen aan waarin onze ervaren instructeurs de technieken, vormen en oefeningen demonstreren en uitleggen. Je kunt deze video’s zo vaak bekijken als je wilt en ze gebruiken als een waardevolle bron om je vaardigheden te ontwikkelen.

Daarnaast bieden we ook virtuele coachingssessies aan, waarbij je via videoconferenties rechtstreeks kunt communiceren met onze instructeurs. Dit stelt je in staat om persoonlijke feedback te krijgen, vragen te stellen en advies te ontvangen over jouw training.

Onze e-learning programma’s zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde beoefenaars. Of je nu net begint met Kung Fu of al ervaring hebt, onze online lessen zullen je helpen om vooruitgang te boeken en jouw vaardigheden te verbeteren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons e-learning aanbod bij Liu He Kung Fu Nederland. We helpen je graag om de juiste online trainingsmogelijkheden te vinden die passen bij jouw behoeften en doelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.